Volyymiripset – Upeutta ja syvyyttä Katseeseesi

Volyymiripset tuovat ripauksen glamouria jokapäiväiseen ilmeeseesi, tehden ripsistäsi uskomattoman tuuheat samalla kun ne säilyttävät keveytensä. Volyymiripset ovat täydellinen valinta, kun etsit jotain enemmän kuin klassista – ne tarjoavat näyttävyyttä ja ulottuvuutta ilman, että ripset tuntuvat raskailta.

Käyttämämme hienostuneet ja ohuet kuidut mahdollistavat monen ripsen liittämisen yhteen omaan ripseesi, luoden tällä tavalla sekä syvyyttä että tuuheutta. Vaikka volyymiripset ovat näyttävät ne ovat samalla myös kevyet ja mukavat käytössä ja tuntuvat luonnollisilta silmässäsi. Beauty Anniinassa Helsingissä toteutamme volyymiripset täysin yksilöllisesti. Voit valita ripsiisi sopivan pituuden, kaarevuuden ja paksuuden.

Ripsien pidennys työskentely Ripsien pidennys työskentely Kukkaikoni

Miksi valita volyymiripset?

Volyymiripset ovat erinomainen valinta, kun tavoittelet näyttävyyttä ja syvyyttä lookiisi. Tässä joitakin syitä, miksi volyymiripset kannattaa valita täydentämään tyyliäsi:

  • Upea Ulottuvuus: Moninkertaisten ripsikuitujen ansiosta volyymiripset tuovat silmiisi syvyyttä ja intensiteettiä, säilyttäen silti luonnollisen tunnun.
  • Kevyet ja mukavat: Vaikka volyymiripset ovat tuuheat, ne ovat yllättävän kevyet ja mukavat päivittäisessä käytössä.
  • Helppohoitoiset: Volyymiripset vaativat vähemmän ylläpitoa verrattuna perinteisiin pidennyksiin, säilyttäen loistokkaan ulkonäön pitkään.
  • Pitkäkestoinen vaikutus: Ihastu pitkäkestoisesti säilyviin, upeisiin ripsiin ilman tarvetta päivittäiseen ripsivärin käyttöön.
  • Yksilöllisesti Räätälöidyt: Valitse monipuolisesta valikoimastamme sinun tyyliisi ja tarpeisiisi sopivat volyymiripset.
Usein kysytyty kysymykset

Kysymyksiä ja vastauksia

Ripsienpidennysten usein kysytyt kysymykset

Mikä ero on volyymiripsien ja klassisten ripsipidennysten välillä?

Klassiset ripsipidennykset koostuvat yhdestä keinotekoisesta ripsestä, joka liitetään yhteen luonnolliseen ripseen. Volyymiripset sen sijaan käyttävät ohuempia kuituja, joista luodaan tuuheita kimppuja n. 2-7 ripsikuitua per kimppu ( useimmiten 2-4 ) ja liitetään yhteen luonnolliseen ripseen. Tämä luo tuuheamman ja näyttävämmän lopputuloksen.

Kuinka usein ripset tulisi huoltaa?

Ripsienpidennykset tulisi huoltaa ammattilaisella 2-5 viikon välein, riippuen omien ripsiesi kasvunopeudesta ja siitä, kuinka hyvin pidät huolta pidennyksistäsi. Suositeltava huoltoväli on kolmen viikon välein. Säännöllinen huolto auttaa säilyttämään ripsienpidennysten täyteläisen ja siistin ilmeen.

Voinko käyttää meikkiä ripsienpidennysten kanssa?

Kyllä, voit käyttää meikkiä, mutta vältä öljypohjaisia silmämeikinpoistoaineita ja ripsivärejä, jotka voivat heikentää liiman kestävyyttä.

Miten valmistaudun ripsienpidennysten asennukseen?

Tule asennukseen meikittä ja vältä silmänympärysvoiteita. Myös ripsivärin käyttöä tulisi välttää 24 tuntia ennen asennusta.

Beauty Anniina ikoni

Palvelut volyymiripsistä

Volyymiripsien hinnasto

Meiltä saat laadukkaita, kestäviä ja ammattitaidolla toteutettuja volyymiripsiä, jotka täydentävät niin arki- kuin juhlatyyliä. Volyymiripset tarjoavat vertaansa vailla olevaa tuuheutta ja syvyyttä katseeseesi. Tutustu alta Helsingin volyymiripsihinnastoomme.

ripsi ikoni

Volyymiripset

Uudet volyymiripset alusta asti
125,00€
ripsi ikoni

Volyymiripsien huolto

Volyymiripsien huolto (hinta määräytyy ripsien kunnon sekä huoltoon tarvittavan ajan mukaan)
67,00€ - 90,00€

Peruutukset 24h ennen hoitoa. Muutoin peruutusmaksu 50% hoidon hinnasta.

Oletko kiinnostunut klassisista ripsienpidennyksistä? Katso lisää täältä.

Beauty Anniina Logo
VARAA AIKA Lahjakortit
Ylös