Tietoa sokeroinnista

Vartalosokerointimme perustuu sokeriin ja erityiseen tekniikkaan, jonka avulla poistamme ihokarvat ja kuolleet ihosolut hellästi ja tehokkaasti. Tämä menetelmä tekee ihostasi terveemmän, karvattoman ja silkkisen pehmeän. Se sopii kaikille karva- ja ihotyypeille.

Brasilialainen sokerointi on erikoistunut tapa poistaa intiimialueen karvoitusta. Asiakkaan toiveiden mukaan voimme poistaa kaikki karvat tai jättää pienen halutun alueen karvoitusta.  Lue lisää brasilialaisesta sokeroinnista

Sokerointi karvojen poisto Sokerointi karvojen poisto Kukkaikoni

Sokeroinnin Perusteet

Sokerointi on täysin luonnollinen ja turvallinen menetelmä ihokarvojen poistoon. Se on hellävarainen, ei yleisesti aiheuta allergioita ja on valmistettu ilman eläinkokeita. Sokerointi pystyy poistamaan tehokkaasti jopa alle 2 mm pituiset karvat ja koska se toimii karvojen kasvusuuntaan, se vähentää karvojen katkeilua ja säilyttää ihon sileänä pidempään. Sokerointi soveltuu myös intiimialueiden käsittelyyn turvallisesti. Lisäksi se on hygieeninen vaihtoehto ja toimii vartalon kuorintana. Se on siis vahaukseen verrattuna tehokkaampi keino vähentää karvoitusta. Sokerointi ei myöskään ole kuuma, joten se ei polta ihoa tai jätä arpia.

 • 100% luonnontuote, hellävarainen ja hygieeninen.
 • Poistaa lyhyetkin karvat, vähentää katkeilua ja ylläpitää ihon sileyttä.
 • Ei aiheuta ihoärsytystä tai arpia, turvallinen myös herkille alueille.

Hoito-ohjeet Ennen ja Jälkeen Sokeroinnin

Ennen sokerointia on tärkeää, että vältät ihon kuorintaa ja karvojen ajelua ainakin viikko ennen toimenpidettä. Sokeroinnin jälkeen on suositeltavaa pidättäytyä saunomisesta ja liikunnasta seuraavan 12 tunnin ajan. Myös deodoranttien ja ihohuokosia tukkivien meikkien käyttöä tulisi välttää. On tärkeää suojata iho auringolta sekä hoitopäivänä että seuraavana päivänä. Ihon säännöllinen kosteutus ja kuorinta auttavat ennaltaehkäisemään sisäänkasvaneita karvoja. Lisäksi, vältä ihon raapimista tai hankaamista hoidon jälkeen ja suosi väljiä vaatteita.

 • Älä kuori ihoa ennen hoitoa ja vältä karvojen ajamista viikkoa ennen.
 • Vältä saunaa, urheilua ja tukkivia tuotteita 12 tuntia hoidon jälkeen.
 • Suojaa iho auringolta, kosteuttaa ja kuoria säännöllisesti, vältä tiukkoja vaatteita.
Sokerointi alustus Sokerointi alustus
Usein kysytyt kysymykset
Kysymyksiä ja vastauksia

Sokeroinnin usein kysytyt kysymykset

Kuinka usein sokeroinnissa kannattaa käydä?

Sokeroinnissa kannattaa käydä neljän viikon välein. Säännöllisesti tehtynä sokerointi tekee toimenpiteen vähemmän kivuliaaksi ja karvat ohenevat ajan kuluessa.

Mikä on sokerointi ja miten se eroaa vahauksesta?

Vartalosokerointi on hellävarainen ja tehokas menetelmä, joka hyödyntää sokeria sekä ainutlaatuista tekniikkaa ihokarvojen ja kuolleen ihosolukon poistamiseksi. Tämä menetelmä on usein vahaukseen verrattuna tehokkaampi karvanpoistossa, eikä sokeriseos kuumene, mikä vähentää karvojen katkeilun riskiä. Lisäksi sokerointi on hellävaraisempi iholle, tehostaen ihokarvojen poistamista samalla kun se ylläpitää ihon terveyttä ja hyvinvointia.

Miten brasilialainen sokerointi eroaa tavallisesta sokeroinnista?

Brasilialainen sokerointi toimii samalla periaatteella kuin sokerointikin, mutta se on intiimialueen karvojen poistomenetelmä. Karvat voidaan poistaa kokonaan tai jättää asiakkaan toiveiden mukainen pieni karva-alue.

Lue lisää brasilialaisesta sokeroinnista ja katso sen hinnasto täältä.

Onko sokerointi hellävarainen?

Sokerointi on todella hellävarainen prosessi. Sokerointi on 100% luonnontuote, joka on turvallinen ja sisältää ei yleisesti allergisoivia aineita, ja se ei ole kuuma, joten se ei polta ihoa.

Kuinka pitkä karva tulee olla, jotta sokerointi on mahdollisimman tehokasta?

Sokeroinnissa ihokarvan kannattaa vähintään olla pari millimetriä pitkä, mutta hieman pidempi on optimaalinen, jotta kaikki karvat ovat kasvaneet varmasti pinnalle. Tällöin sokeriseos tarttuu kunnolla karvoihin ilman, että ne katkeavat tai jäävät poistamatta. Jos karvat ovat liian lyhyet, sokeri ei välttämättä tartu niihin kunnolla, mikä voi vähentää sokeroinnin tehokkuutta. Toisaalta, jos karvat ovat liian pitkät, toimenpide voi olla kivuliaampi ja karvojen poisto voi olla haastavampaa.

Sokerointi lyhyesti

 • Valmistautuminen

  Ennen sokerointia varmista, että iho on puhdas ja kuiva. Älä kuori ihoa tai käytä öljypohjaisia tuotteita päivää ennen sokerointia.

 • Sokerointiprosessi

  Sokerointiaine levitetään iholle ja poistetaan sitten nopeasti karvojen kasvusuuntaa vasten, mikä poistaa karvat juurineen.

 • Hoidon jälkeen

  Hoidon jälkeen rauhoita ihoa rauhoittavilla voiteilla. Vältä auringonottoa, saunomista ja hikoilua seuraavan 24 tunnin ajan.

Beauty Anniina ikoni
Sokerointipalvelut

Sokerointien hinnasto

kainalosokerointi ikoni

Kainalot

Nauti silkinpehmeistä kainaloista sokeroinnin avulla. Tämä luonnollinen ja hellävarainen menetelmä poistaa häiritsevät karvat juurineen, taaten pitkäkestoiset tulokset.
27,00€
säärien sokerointi ikoni

Sääret

Pidennä jalkojesi sileyden tunnetta sokeroinnilla. Tämän ainutlaatuisen karvanpoistomenetelmän etuna on vähemmän sisäänkasvaneita karvoja ja sileämpi iho
42,00€
säärien ja reisien sokerointi ikoni

Sääret ja reidet

Täydellisen sileät jalat kokonaisuudessaan. Sokerointimme takaa, että karvat poistetaan hellästi niin sääristä kuin reisistäkin, jättäen ihon pehmeäksi ja kauniiksi pidemmäksi aikaa.
67,00€
bikinialueen sokerointi ikoni

Bikini

Koe itsevarmuutta ja mukavuutta bikinialueen sokeroinnin myötä. Tämä kivuton hoito sopii herkimmällekkin iholle tarjoten pitkäaikaisen ratkaisun ei-toivotulle karvankasvulle.
32,00€

Peruutukset 24h ennen hoitoa. Muutoin peruutusmaksu 50% hoidon hinnasta.

Oletko kiinnostunut brasilialaisesta sokeroinnista eli brassista? Lue lisää:

Beauty Anniina Logo
VARAA AIKA Lahjakortit
Ylös