Klassisilla Ripsipidennyksillä Eleganssia Katseeseesi

Helsinkin Beauty Anniinassa tarjoamme upeita klassisia ripsienpidennyksiä, jotka muuttavat katseesi hetkessä ja tuovat siihen vertaansa vailla olevaa näyttävyyttä. Klassiset ripsipidennykset ovat ihanteellinen valinta, kun kaipaat luonnollista mutta tuuheampaa ja pidempää ilmettä ripsillesi. Niiden avulla korostat silmiesi luonnollista kauneutta ja parannat ilmettäsi huomiota herättävällä tavalla.

Ripsienpidennykset eivät pelkästään kaunista sinua, vaan ne myös tekevät päivittäisestä elämästäsi sujuvampaa, kun heräät joka päivä valmiilla, pitkillä ja kauniisti kaartuvilla ripsillä. Beauty Anniinassa toteutamme ripsipidennykset yksilöllisesti sopimaan juuri sinun silmiisi. Valikoimastamme löytyvät eri pituudet (7mm-13mm), kaarevuudet ja paksuudet. Näin voimme yhdessä löytää juuri sinun tyylisi ja tarpeesi täyttävät vaihtoehdot. Säännölliset huollot varmistavat myös, että ripsiesi loisto ja upeus säilyvät jatkuvasti.

Ripsien pidennys työskentely Ripsien pidennys työskentely Kukkaikoni

Miksi valita klassiset ripsipidennykset?

Jos etsit tapaa parantaa katseesi ilmettä säilyttäen samalla luonnollisen tyylin, klassiset ripsipidennykset ovat ihanteellinen ratkaisu. Tämäntyyppiset pidennykset luovat tyylikkään ja hienostuneen lookin, joka sopii yhtä hyvin niin arkeen kuin juhliin. Tässä joitakin syitä, miksi klassiset ripsipidennykset kannattaa valita:

  • Luonnollinen viehätysvoima: Huolellisesti valmistetut tekokuituripsemme lisäävät hillittyä pituutta ja kaarevuutta, vahvistaen katseesi luonnollista vetovoimaa.
  • Mukavuus ja helppous: Kevyet ja miellyttävät klassiset pidennykset tuntuvat omilta ja sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. 
  • Säästä aikaa: Aloita päiväsi kauniilla ripsillä ilman ylimääräistä meikkaamista ja käytä säästyvä aika muihin aamutoimiin.
  • Kestävyys ja helppo huolto: Klassiset pidennykset ovat kestäviä ja ylläpito on helppoa.
  • Vaihtoehdot juuri Sinulle: Meillä on laaja valikoima eri ripsiä, joista löytyy juuri sinun tyylillesi sopiva ilme.
UKK
Kysymyksiä ja vastauksia

Ripsienpidennysten usein kysytyt kysymykset

Mitä klassiset ripsipidennykset ovat?

Klassiset ripsipidennykset ovat yksittäisiä tekokuituripsiä, jotka liitetään jokaiseen omaan ripseen, tarjoten luonnollisen mutta tuuheamman ja pidemmän ilmeen. Klassisessa pidennyksessä lisätään yksi kuitu yhdelle ripselle. Ripsien pidennyksiä saa eri kaarevuudella ja paksuudella asiakkaan mieltymysten mukaisesti.

Kuinka usein ripset tulisi huoltaa?

Ripsienpidennykset tulisi huoltaa ammattilaisella 2-5 viikon välein, riippuen omien ripsiesi kasvunopeudesta ja siitä, kuinka hyvin pidät huolta pidennyksistäsi. Suositeltava huoltoväli on kolmen viikon välein. Säännöllinen huolto auttaa säilyttämään ripsienpidennysten täyteläisen ja siistin ilmeen.

Voinko käyttää meikkiä ripsienpidennysten kanssa?

Kyllä, voit käyttää meikkiä, mutta vältä öljypohjaisia silmämeikinpoistoaineita ja ripsivärejä, jotka voivat heikentää liiman kestävyyttä.

Miten valmistaudun ripsienpidennysten asennukseen?

Tule asennukseen meikittä ja vältä silmänympärysvoiteita. Myös ripsivärin käyttöä tulisi välttää 24 tuntia ennen asennusta.

Beauty Anniina ikoni
Palvelut ripsienpidennyksistä

Ripsienpidennysten hinnasto

 Laadukkaat, kestävät ja ammattitaidolla tehdyt ripset ovat vahvinta osaamisalaani, jonka vuoksi ripsienpidennyksiä on saatavilla jokaiseen makuun niin luonnollisena kuin näyttävänäkin!

ripsi ikoni

Ripsien­pidennykset

sis. uudet ripsienpidennykset alusta asti
105,00€
ripsi ikoni

Ripsien­pidennykset huolto 2 vko

57,00€
ripsi ikoni

Ripsien­pidennykset huolto 3 vko

62,00€
ripsi ikoni

Ripsien­pidennykset huolto 4 vko

72,00€
ripsi ikoni

Ripsien­pidennykset huolto 5 vko

82,00€

Peruutukset 24h ennen hoitoa. Muutoin peruutusmaksu 50% hoidon hinnasta.

Oletko kiinnostunut volyymiripsistä? Katso lisää täältä.

Beauty Anniina Logo
VARAA AIKA Lahjakortit
Ylös