Rentouttavat kasvohoidot Helsingissä

Anna itsellesi hetki irti arjen kiireistä kasvohoitojemme avulla. Helsingin Beauty Anniinasta saat ylellisen ja rentouttavan kokemuksen, jossa valitaan juuri sinun ihotyypillesi ja tarpeillesi sopivat tuotteet ammattitaidolla. Käytössä on Wherteimar ja Ten Science -tuotesarjat, jotka yhdistävät korkealuokkaiset ainesosat ja viimeisimmän ihonhoitoteknologian. Nämä tuotteet takaavat nautinnollisen ja toimivan kasvohoidon.

Kasvohoitotyöskentely Kasvohoitotyöskentely Kukkaikoni

Laadukkaat kasvohoidot - Hyvinvointia ihollesi ja mielellesi

Kasvohoidot Beauty Anniinassa ovat enemmän kuin pelkkää ihonhoitoa, ne ovat kokonaisvaltaisia elämyksiä, jotka tasapainottavat mielen ja kehon. Valikoimasta löydät erilaisia hoitoja, olipa tarpeesi sitten syväpuhdistus, kosteutus tai ihon kirkastaminen. Jokainen hoito alkaa ihon perusteellisella analyysillä, jotta voimme yhdessä varmistaa, että hoito vastaa ihosi yksilöllisiä tarpeita.

Kasvohoidon aikana saat nauttia rauhoittavasta käsihieronnasta, mikä lisää kokemuksen rentouttavuutta. Hoitolani rauhallisessa ilmapiirissä voit hetkeksi unohtaa arjen kiireet ja keskittyä omaan hyvinvointiisi.

Koe upea hemmottelu ja herätä ihosi hehku!

  • Monipuoliset hoidot, mukaan lukien syväpuhdistus ja kosteutus, jotka sopivat kaikille ihotyypeille
  • Korkealaatuiset Wherteimar ja Ten Science -tuotteet takaavat ihosi parhaan hoidon
Usein kysytyt kysymykset
Kysymyksiä ja vastauksia

Kasvohoitojen usein kysytyt kysymykset

Kuinka usein kasvohoidossa on suositeltavaa käydä?

Kasvohoidossa suositeltavaa on käydä neljä kertaa vuodessa, jokaista vuodenaikaa kohden, jotta iho pysyy hyväkuntoisena ja sopeutuu vuodenaikojen mukanaan tuomiin muutoksiin. Jos ihosi tarvitsee lisähoitoa, voit tietysti käydä useamminkin!

Mitä kasvohoito sisältää?

Jokainen hoito sisältää ihon perusteellisen analyysin, puhdistuksen, kuorinnan, tarpeen mukaan tehtävät erikoishoidot, sekä rentouttavan käsihieronnan.

Kuinka usein mekaanista ihon puhdistusta voi tehdä?

Mekaanista ihonpuhdistusta, kuten mustapäiden ja muiden epäpuhtauksien poistoa, suositellaan tehtäväksi noin 6 viikon välein. Ihon oma uusiutumisprosessi ja yksilölliset tarpeet määrittävät hoitovälin. Liian tiheä puhdistus voi ärsyttää ihoa, joten on tärkeää antaa ihon rauhassa palautua hoidon jälkeen.

Miten voin valmistautua kasvohoitoon?

Suosittelemme, että tulet hoitoon meikittä ja vältät voimakasta ihon kuorintaa tai aurinkoa 24 tuntia ennen hoitoa.

Beauty Anniina ikoni
Palvelut kasvohoidoista

Kasvohoitojen hinnasto

Käytössä olevat korkealaatuiset Wherteimar ja Ten Science -tuotteet tarjoavat ihollesi parhaan mahdollisen hoidon, olipa kyseessä sitten kosteuttava, puhdistava tai ikääntymisen merkkejä ehkäisevä hoito. Kaikki kasvohoidot sisältävät myös käsihieronnan.

kasvohoito ikoni

Kasvohoito

Pintapuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, hieronta, seerumi, naamio, loppuvoide

80,00€
ihonpuhdistus ikoni

Ihonpuhdistus

Pintapuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, seerumi, naamio, loppuvoide

80,00€
kasvohoito täydellinen ikoni

Täydellinen kasvohoito

Pintapuhdistus, kuorinta, tarvittaessa höyrytys ja mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, seerumi, erikoisnaamio, loppuvoide

95,00€

Peruutukset 24h ennen hoitoa. Muutoin peruutusmaksu 50% hoidon hinnasta.

Beauty Anniina Logo
VARAA AIKA Lahjakortit
Ylös