Kokonaisvaltainen Jalkahoitoelämys

Helsingin jalkahoitopalvelumme tarjoavat yhdistelmän hoivaa ja hemmottelua. Hoito alkaa jalkojen kylvetyksellä, jonka jälkeen kovettumat poistetaan hellävaraisesti. Kynsien ja kynsinauhojen hoito takaa siistin ja kauniin lopputuloksen.

Käsittelyihin sisältyy myös jalkahieronta, joka edistää verenkiertoa ja vähentää jalkojen väsymystä. Valitsemalla Spa-jalkahoidon saat nauttia ylellisestä kuorinnasta, kosteuttavasta parafiinihoidosta ja niska-hartiaseudun hieronnasta parafiininaamion aikana. Tarjoamme erikoistarjouksen eläkeläisille, jotta jokaisella olisi mahdollisuus kokea korkealaatuiset jalkahoitopalvelumme.

  • Perinteinen Jalkahoito: Sisältää kylvyn, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, rentouttavan hieronnan ja halutessasi myös kynsien lakkauksen.
  • Spa-Jalkahoito: Ylellinen hoito, johon sisältyy jalkakylpy, kuorinta, parafiinihoito ja niska-hartiaseudun hieronta, tarjoten syvää rentoutusta ja ylellistä hemmottelua.
  • Kosteuttava ja Rentouttava Lisähoito: Spa-hoidon parafiininaamio ja niska-hartiahieronta lisäävät hemmottelun tunnetta ja tehostavat hoidon vaikutusta.
Jalkahoito työskentely Jalkahoito työskentely Kukkaikoni
Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin
Kysymyksiä ja vastauksia

Jalkahoitojen usein kysytyt kysymykset

Kuinka usein jalkahoidossa tulisi käydä?

Jalkahoitossa on suositeltavaa käydä 3-4 kertaa vuodessa tai tarpeen mukaan. Käyntimäärä riippuu henkilökohtaisista tarpeistasi, jalkojesi kunnosta ja siitä, kuinka nopeasti kovettumat tai muut jalkaongelmat kehittyvät. Säännöllinen jalkahoito auttaa ylläpitämään jalkojen terveyttä ja hyvinvointia.

Mikä on perinteisen jalkahoidon tavoite?

Perinteisen jalkahoidon tavoite on parantaa jalkojen kuntoa poistamalla kovettumat, hoitamalla kynnet ja kynsinauhat sekä rentouttamalla jalkoja hieronnalla.

Mitä eroa on perinteisellä ja Spa-jalkahoidolla?

Spa-jalkahoito on ylellisempi versio, joka sisältää lisäksi kuorinnan, parafiinihoidon ja niskahartiahieronnan, tarjoten syvempää rentoutumista.

Kannattaako jalkaraspin käyttö?

On tärkeää olla käyttämättä raspia liian usein tai liian voimakkaasti, jotta ei ärsytetä ihoa tai aiheuteta lisää kovettumien muodostumista. Suositeltavampaa on käyttää jalkavoidetta raspaamisen sijaan. Jos käytät raspia, muista käyttää sitä varovasti ja seurata ihon kuntoa.

Voiko jalkahoitoon tulla lakatuilla kynsillä?

Kyllä, voit tulla jalkahoitoon lakatuilla kynsillä. Lakka poistetaan hoidon aikana, ja halutessasi kynnet voidaan lakata uudelleen hoidon päätteeksi.

Beauty Anniina ikoni
Palvelut jalkahoidoissa

Jalkahoidon hinnasto

Koe ylellinen ja rentouttava jalkahoito Helsinkin Beauty Anniinassa.

jalkahoito ikoni

Perinteinen jalkahoito

sis. jalkojen kylvetys, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito, hieronta ja lakkaus
68,00€
jalkahoito ikoni

Spa-jalkahoito

sis.jalkojen kylvetys,kuorinta, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito, hieronta, parafiinihoito, (parafiininaamion aikana niskahartiahierontaa)
78,00€
jalkahoito ikoni

Jalkahoito eläkeläisille

erikoishinta eläkeläisille
62,00€

Peruutukset 24h ennen hoitoa. Muutoin peruutusmaksu 50% hoidon hinnasta.

Beauty Anniina Logo
VARAA AIKA Lahjakortit
Ylös