Tietoa brasilialaisesta sokeroinnista

Kun haluat hellävaraista, mutta tehokasta karvanpoistoa intiimialueilla, brasilialainen sokerointi on ihanteellinen valinta. Tämä erikoismenetelmä poistaa karvat juurineen, tarjoten näin pitkäkestoisen tuloksen verrattuna perinteisiin karvanpoistomenetelmiin. Lisäksi se poistaa kuollutta ihosolukkoa ja jättää  ihon uskomattoman sileäksi ja pehmeäksi. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille ja asiakkaan toiveesta voimme muotoilla esimerkiksi pienen karvaviivan tai poistaa kaiken karvoituksen. Brasilialainen sokerointi eli brassi kattaa koko alueen häpykummulta pakaravaon yläosaan, mukaan lukien häpykarvoitus, häpyhuulet ja pakaravako.

Sokerointi karvojen poisto Sokerointi karvojen poisto Kukkaikoni

Miksi Brasilialainen Sokerointi on Hyvä Valinta?

Brasilialainen sokerointi on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat pitkäkestoista karvanpoistoa intiimialueille. Tämän menetelmän luonnolliset ainekset ovat hellävaraisia iholle ja itse toimenpide aiheuttaa vähemmän ärsytystä kuin perinteinen vahaus. Säännöllisesti tehtynä, brasilialainen sokerointi auttaa vähentämään karvojen kasvua, tehden jokaisesta hoitokerrasta miellyttävämmän. Beauty Anniinassa Helsingissä varmistamme, että jokainen hoito suoritetaan huolellisesti, asiakkaan mukavuutta silmällä pitäen.

 • Tehokkaampi karvanpoisto: Mahdollistaa lyhyempienkin karvojen poiston, tehokkaammin kuin vahauksessa.
 • Luonnolliset ainesosat: Ihoystävällinen toimenpide, jossa ei käytetä keinotekoisia kemikaaleja tai lisäaineita.
 • Vähentää karvan kasvua: Säännöllinen sokerointi vähentää karvojen paksuutta ja määrää.

Brasilialainen sokerointi lyhyesti

 • Valmistautuminen

  Ennen sokerointia varmista, että iho on puhdas ja kuiva. Älä kuori ihoa tai käytä öljypohjaisia tuotteita päivää ennen sokerointia.

 • Sokerointiprosessi

  Sokerointiaine levitetään iholle ja poistetaan sitten nopeasti karvojen kasvusuuntaa vasten, mikä poistaa karvat juurineen.

 • Hoidon jälkeen

  Hoidon jälkeen rauhoita ihoa rauhoittavilla voiteilla. Vältä auringonottoa, saunomista ja hikoilua seuraavan 24 tunnin ajan.

See our faqs
Kysymyksiä ja vastauksia

Brasilialaisen sokeroinnin usein kysytyt kysymykset

Kuinka usein brasilialaisessa sokeroinnissa kannattaa käydä?

Brasilialaisessa sokeroinnissa kannattaa käydä n. neljän viikon välein. Säännöllisesti tehtynä sokerointi tekee toimenpiteen vähemmän kivuliaaksi ja karvat ohenevat ajan kuluessa. Lisäksi toistuvat hoitokerrat vähentävät mahdollista kipua, kun ihokarvat heikkenevät ja ohenevat.

Mikä on brasilialainen sokerointi ja miten se eroaa brasilialaisesta vahauksesta?

Brasilialainen sokerointi on menetelmä, jossa genitaalialueen karvat poistetaan kokonaan tai jätetään pieni karvaviiva käyttämällä luonnollista sokeriseosta. Tämä seos tarttuu karvoihin mutta ei ihoon, mikä tekee menetelmästä hellävaraisemman kuin vahaus. Brasilialainen vahaus puolestaan käyttää vahaa karvojen poistoon, joka tarttuu sekä karvoihin että ihoon. Tämä voi olla kivuliaampaa ja aiheuttaa enemmän ihoärsytystä. Sokerointi on usein vähemmän kivulias ja aiheuttaa vähemmän sisäänkasvaneita karvoja verrattuna vahaukseen. Lisäksi sokerointi on ympäristöystävällisempi, sillä sokeri on biohajoava ja ekologinen tuote.

Onko brasilialainen sokerointi sopiva kaikille?

Kyllä, se sopii kaikenlaisille ihoille ja karvatyypeille. On kuitenkin hyvä keskustella mahdollisista iho-ongelmista tai herkkyyksistä kosmetologin kanssa.

Kuinka pitkä karva tulee olla, jotta brasilialainen sokerointi on mahdollisimman tehokasta?

Sokeroinnissa ihokarvan kannattaa vähintään olla pari millimetriä pitkä, mutta hieman pidempi on optimaalinen, jotta kaikki karvat ovat kasvaneet varmasti pinnalle. Tällöin sokeriseos tarttuu kunnolla karvoihin ilman, että ne katkeavat tai jäävät poistamatta. Jos karvat ovat liian lyhyet, sokeri ei välttämättä tartu niihin kunnolla, mikä voi vähentää sokeroinnin tehokkuutta. Toisaalta, jos karvat ovat liian pitkät, toimenpide voi olla kivuliaampi ja karvojen poisto voi olla haastavampaa.

Beauty Anniina ikoni
Brassin hinnasto

Brasilialaisen sokeroinnin hinnasto

Hellävarainen ja tehokas brasilialainen sokerointi, joka tarjoaa pitkäkestoisen karvattomuuden ja sileän ihon. Tämä luonnollinen menetelmä on suunniteltu kaikille ihotyypeille.

brassi ikoni

Brasilialainen sokerointi

70,00€

Peruutukset 24h ennen hoitoa. Muutoin peruutusmaksu 50% hoidon hinnasta.

Etsitkö muita sokerointipalveluja? Katso täältä

Beauty Anniina Logo
VARAA AIKA Lahjakortit
Ylös